Klantverhaal

"Ik werk nu 3 jaar samen met Ensupport en dat loopt heel soepel. Ik heb nu weer tijd voor mezelf ’s avonds en in het weekend."

Alexander Hazenberg
Assurantiekantoor Hazenberg
Het verhaal van Alexander Hazenberg

De keuze voor Ensupport

“Vroeger hadden mijn vader en ik personeel in dienst, maar uiteindelijk hebben we de keuze gemaakt om met z’n tweeën verder te gaan. Dat ging heel goed. In het begin hebben we ons puur op schadever-zekeringen gefocust. Mijn vader is 10 jaar geleden gestopt en kon ik de portefeuille goed bedienen. Tot een aantal jaar geleden, toen liep ik toch redelijk vast. De uren liepen steeds verder op. Uiteindelijk was ik elke avond aan het werk en ook steeds vaker in het weekend. Op een gegeven moment liep het gewoon over. Het ging niet meer alleen. Toen ben ik gelukkig in contact gekomen met Ensupport.”

Werken met Ensupport

“In het begin was het heel erg wennen, vooral omdat ik 10 jaar alleen heb gewerkt. Mijn klanten moesten ook wennen, zij kregen iemand anders aan de telefoon. De overgang naar de samenwerking met Ensupport is heel goed verlopen. Bij Ensupport heb ik altijd een paar vaste aanspreekpunten. Bij Ensupport kunnen ze vrijwel alles oplossen, op een paar uitzonderingen na. Ik werk nu 3 jaar samen met Ensupport en dat loopt heel soepel. Ik heb nu weer tijd voor mezelf ’s avonds en in het weekend. Tijd die ik onder meer ben gaan gebruiken om weer te gaan hardlopen. Je mag in die zin gerust stellen dat het dankzij Ensupport nu mogelijk is voor mij om marathons te lopen!”

Welke werkzaamheden verricht Ensupport voor jou?

“Ensupport neemt de telefoon aan en doet alle werkzaamheden die voortkomen uit de telefoontjes. Ik werk met het systeem van Ensupport, dat is Elements. Daarin kan ik ook alles terug zien wat er is gebeurd. Wanneer een klant belt met een schade, dan regelt Ensupport dat voor mij. Alle werkzaamheden die voorkomen op kantoor worden eigenlijk door Ensupport gedaan.”

Wat als Ensupport het niet op kan lossen?

“Dat komt eigenlijk zelden voor. Wanneer zich bijzondere dingen voordoen, specifieke zaken die ik in behandeling heb bijvoorbeeld, dan wordt er gewoon met mij doorverbonden. Of er wordt een mailtje gestuurd met een terugbelverzoek. Maar 90% van alles kan Ensupport voor mij oplossen. Ook met vakanties. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze mij in de vakantie hebben gebeld omdat zij iets niet konden oplossen. Daarnaast is een voordeel van Ensupport dat ik per minuut betaal, terwijl ik wel gewoon een dagelijkse telefonische bezetting heb van 09:00 tot 17:00. Door mijn samenwerking met Ensupport hoef ik geen personeel aan te nemen.”

“Voordat ik een samenwerking had met Ensupport, moest ik na mijn vakantie meer dan 60 klanten terug bellen en honderden e-mails wegwerken. Daar was ik meer dan een week mee bezig. Nu ben ik op maandag gewoon weer helemaal bij en begin ik dinsdag met een lege agenda. Ik hoef geen achterstanden meer in te halen, dat is ideaal.”

Alexander Hazenberg
Assurantiekantoor Hazenberg