Dienstverlening

Wij ontzorgen u!

In onze dienstverlening staat één ding centraal: u ontzorgen. Door de telefoon- en e-mailbeantwoording en administratieve afhandeling van de particuliere schadeverzekeringen door ons te laten verzorgen, bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande dienstverlening en een persoonlijke, vakkundige en vriendelijke klantenservice.

Dienstverlening op maat

Elke adviseur is en opereert anders. Het is dan ook niet zo gek dat de behoefte aan service per adviseur verschilt. In de praktijk is er geen enkele Ensupport-deelnemer die exact dezelfde dienstverlening geniet als een andere deelnemer.
Wij sparren graag met u om te kijken welke servicegraad het beste aansluit bij uw organisatie. Zo denken wij mee over hoe de kantoororganisatie eruit kan zien als u besluit met Ensupport samen te werken. Denk hierbij aan:

  • rolverdeling;
  • werkafspraken;
  • mate van administratie.

Bijvoorbeeld:

  • We nemen al het werk m.b.t. particuliere verzekeringen uit handen, zodat u focus kunt houden op zakelijke klanten;
  • U bent een hypotheekadvieskantoor en wij adviseren uit uw naam over schadeverzekeringen en beheren de verzekeringsportefeuille.

Kortom, er zijn vele manieren waarop Ensupport u en uw kantoor kan ontzorgen. Wij gaan graag met u in gesprek om de uitdagingen en mogelijkheden in kaart te brengen en een schets te geven waarmee wij u kunnen helpen.